Herroepingsrecht

Voldoet een artikel niet aan je verwachting, dan kan je eenvoudig jouw bestelde producten retourneren, en ontvang je het betaalde aankoopbedrag terug (inclusief eventueel betaalde verzendkosten van de heen levering). Je hoeft geen reden voor retour op te geven.

Je hebt voor het aanmelden van het retourneren 14 dagen de tijd, startend vanaf de dag dat je jouw bestelling ontvangen hebt. U heeft na aanmelding van de retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Hoe werkt het? Wel we hebben alles zo eenvoudig mogelijk proberen maken. Je dient enkel volgend stappenplan te volgen:

  1. Stuur de goederen op naar onderstaand adres.
  2. Terugbetaling geschied door ons 14 dagen na ontvangst van de goederen, indien deze in goede staat zijn ontvangen.

Het retouradres voor terugzendingen is:

No Supermarket Flowers

Duinenstraat 48A

3920 Lommel

België

Opgelet: Het herroepingsrecht is niet geldig voor producten die speciaal op maat gemaakt of samengesteld zijn voor de klant, of producten die snel kunnen bederven. Voorbeelden, niet limitatief, zijn verse bloemen, stekken, op maat gemaakt bloemenwerk van verse of droogbloemen.

Om problemen te vermijden vragen wij je wel om het product goed te verpakken zodat er geen transportschade kan ontstaan.

De geretourneerde producten worden bij ons gecontroleerd. Indien ze herverkoopbaar zijn, storten wij het aankoopbedrag terug. Herverkoopbaar wil zeggen:

  • compleet (alle onderdelen zijn aanwezig)
  • in originele staat (geen beschadigingen zichtbaar)
  • geen gebruikssporen (bvb aarde)