Over ons

Mijn naam is Leen. Bloemen  zijn mijn leven. Ik ben geboren met de zogenaamde groene vingers. Ik groeide op met ouders en grootouders die gepassioneerd waren door het werken in hun tuin en de moestuin.  Jaren geleden begeleidde mijn moeder al workshops waar ze de mooiste creaties met bloemen maakte. Ik herinner me de bloemen nog die we zelf zaaiden om te drogen. 

Ik ben intussen de 50 lentes gepasseerd en mijn liefde voor bloemen is de laatste jaren alleen maar verder aangewakkerd door kruidencursussen die ik volgde en door het krijgen van mijn EIGEN tuin - waar alles kon wat ik maar wilde.

 Al snel volgde de beslissing om in een gedeelte van onze tuin een bloemenpluktuin te maken. 

Ik had er nooit van durven dromen om op professionele basis  met  bloemen te werken, maar aangemoedigd door mijn zonen, man en ouders heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hoop ik velen te inspireren met mijn creaties en met de foto's die ik deel op instagram en facebook. Gaandeweg heb ik ontdekt wat ik echt leuk vind, en dat is de zoektocht naar prachtig plantmateriaal om de mooiste bloemen te kweken in ons pluktuintje of op jouw bloemenboerderij. Wij verkopen naargelang de seizoenen, stekken van de mooiste chrysanten, knolletjes van ranonkels, Eucalyptus en Helleborus....We hopen langzaam maar zeker het aanbod uit te breiden.

 

Met de naam No Supermarket Flowers wil ik ook een duidelijk statement maken. De ecologische, economische en menselijke gevolgen van de grootschalige bloementeelt  zijn gigantisch en schrijnend. Het zelf kweken van de mooiste bloemen is mijn bijdrage om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Hou jij ook van bloemen, koop je graag lokaal en hou je van pure schoonheid  volg me dan op Instagram of Facebook en geniet mee...