Over ons

Mijn naam is Leen. Bloemen en natuur zijn mijn leven. Ik ben geboren met de zogenaamde groene vingers. Ik groeide op met ouders en grootouders die gepassioneerd waren door het werken in hun tuin en de moestuin.  Jaren geleden begeleidde mijn moeder al workshops waar ze de mooiste creaties met bloemen maakte. Ik herinner me de bloemen nog die we zelf zaaiden om te drogen. 

Ik ben intussen de 50 lentes gepasseerd en mijn liefde voor bloemen is de laatste jaren alleen maar verder aangewakkerd door kruidencursussen die ik volgde en door het krijgen van mijn EIGEN tuin - waar alles kon wat ik maar wilde.

 Al snel volgde de beslissing om in een gedeelte van onze tuin een bloemenpluktuin te maken. Eerst klein maar dit jaar is de oppervlakte meer dan verdubbeld. 

Ik had er nooit van durven dromen om op professionele basis  met  bloemen te werken, maar aangemoedigd door mijn zonen, man en ouders heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hoop ik velen te inspireren met mijn creaties en met de foto's die ik deel op instagram en facebook. In mijn webshop vindt je creaties met droogbloemen, seizoensgericht bloemenwerk en leuke hebbedingetjes voor de tuin en je interieur. er staan ook nog leuke workshops op het programma. Ik werk ook graag op bestelling. 

Wil je jouw feest gedecoreerd met exclusieve bloemen, die je niet zomaar in de winkel vindt, contacteer me dan gerust. 

Met de naam No Supermarket Flowers wil ik ook een duidelijk statement maken. De ecologische, economische en menselijke gevolgen van de grootschalige bloementeelt  zijn gigantisch en schrijnend. Het zelf kweken van de mooiste bloemen mijn bijdrage om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bij No Supermarket Flowers koop je schone bloemen, gekweekt zonder chemicaliën, pesticiden en zonder giga CO2 uitstoot veroorzaakt door vliegverkeer.  Waarom zou je het ver gaan halen als het ook in je eigen omgeving groeit en bloeit.   

Ik kweek zelf mijn bloemen en verwerk ze in mooie creaties, verder droog ik ook bloemen om in het winterseizoen kransen, boeketten enz. te maken. Zo heeft ieder seizoen zoveel te bieden en z'n eigen charme. 

Hou jij ook van bloemen, koop je graag lokaal en hou je van pure schoonheid  volg me dan op Instagram of Facebook en geniet mee...